Produced by MM

Produced by MM is een creatief bureau gespecialiseerd in het creëren van videocontent.
Zowel in opdracht als uit eigen idee realiseren we het hele concept. En meer!

Veelzijdig duo

Vanuit de gezamenlijke passie voor het vertellen van verhalen in beelden starten Mascha de Rooij en Manon Peeters in 2012 met Produced by MM. Mascha met een achtergrond in Media & Entertainment. Manon met een journalistieke achtergrond. Inmiddels heeft Produced by MM talloze series voor zowel tv als online platforms op haar naam staan. Zij produceert branded content, is communicatiepartner en organiseert events.

Image Image

De producers

Mascha en Manon zijn storytellers die het hele pakket beheersen. Vanaf het uitdenken van een concept tot de praktische uitvoering van een tv-serie of een event. Hun nieuwsgierigheid, enthousiasme en empathie maakt hen inhoudelijk sterk. En door hun praktische en uitvoerende skills kunnen ze snel schakelen en zijn ze oplossingsgericht. Dit betekent dat MM meedenkt over de vorm en inhoud van je video’s, podcasts en events. En deze gelijk voor je realiseert.

Presentatie & Verslaggeving

Mascha de Rooij is ook werkzaam als presentatrice op zowel landelijke als regionale tv. Zo presenteert zij de Max Geheugentrainer. Met meer dan 15 jaar ervaring voor de camera en op het podium, kun je het wel aan haar overlaten om een inhoudelijk sterk verhaal over te brengen. Manon en Mascha zijn samen in te zetten als verslaggevers voor een vlog-serie voor bedrijven en instellingen.

Image Image

We werken graag met je samen.

Heb je een idee voor een project? Ben je op zoek naar enthousiaste video producers of wil je gewoon eens sparren over de mogelijkheden?