Ons werk

MM maakt televisie zoals het is

slide1Televisie maken is voor ons verhalen vertalen. In de programma’s die wij maken laten wij mensen zien met hun eigen verhaal. Dit doen we door er in te duiken, mee te kijken en mee te beleven en dit in beeld te brengen. Hierbij staat echtheid en oprechtheid bij ons voor op. Voor het programma M&M in Moerdijk woonden wij 3 maanden in het dorp Moerdijk en legden zo het leven in dit dorp vast. In het programma Op Waarde Geschat laten we zien welke verhalen er schuil gaan achter de spullen bij de Kringloopwinkels. Wie geeft deze spullen weg en waar gaan ze naar toe? De programma’s worden door onszelf geregisseerd en geproduceerd.

MM vertelt een verhaal

slide2Als ons wordt gevraagd een film te maken over een project, bedrijf of organisatie gaan we altijd op zoek naar het verhaal dat vertelt moet worden. In overleg met de klant stellen we een script samen dat aan de wensen voldoet.  Bij de productie staat voorop dat de kijker op een zo prettig mogelijke manier wordt voorzien in de informatie die hij nodig heeft.

MM knutselt op YouTube

slide3YouTube, ook wel het nieuwe televisiekijken genoemd. Voor de DIY-liefhebbers hebben wij het kanaal KnutselTV opgericht. De knutselzussen Mascha en Anouk maken hierop wekelijks een nieuwe knutsel. Iedere woensdag verschijnt er een nieuwe kwalitatief goed gemaakte video waarin niets te gek, kleurrijk of genoeg is! Wekelijks zitten jong en oud klaar voor de nieuwe knutsel ideeën. Inmiddels zijn de video’s meer dan miljoenen keren bekeken en knutselen de zussen lekker door!

MM maakt wensen waar

slide4Omdat we zaken graag groots aanpakken vinden we het heerlijk als ons wordt gevraagd concepten te bedenken voor events zoals een congres, modeshow, opening etc. Als producers en regisseurs begint het bij het bedenken van het concept/event en eindigt het bij de styling, uitwerking en regie tijdens de uitvoering. We zorgen ervoor dat het event staat als een huis, iedereen weet wat van hem/haar wordt verwacht en zowel de gasten als de medewerkers met een lach op het gezicht naar huis gaan!

MM regelt het graag!

slide5Zijn er plannen voor een commercial of wordt het tijd voor wat activiteiten op de Social Media. MM regelt het allemaal graag. We bedenken in overleg hoe de films en berichten er uit moeten zien, gaan op zoek naar de juiste opnamelocatie en zorgen dat de set goed gestyled is. En dat levert uiteindelijk films en berichten op die aansluiten bij de doelgroep.