Over MM

mmgrid1mmgrid2mmgrid3mmgrid4

MM staat voor Mascha en Manon. In 2012 starten wij Produced by MM, omdat we willen doen wat we leuk vinden. En dat is precies wat we nu doen; televisieprogramma’s maken over mensen met hun prachtige verhalen, een YouTube-kanaal vol met knutselvideo’s, online video’s produceren voor verschillende branches en het concept & styling verzorgen voor evenementen.

Ons werk kenmerkt zich door het plezier dat we altijd hebben in het maken. Ons zelf uitdagen, blijven leren en verbeteren is wat het zo leuk maakt. Zo volgden we een interview training bij Hanneke Groenteman en Djoeke Veeninga. Leerden we werken met de Panasonic HC X-1000 4K camera en editen we zelf op Adobe Première. Daarnaast werken we samen met freelancers die aansluiten bij onze manier van maken. Ons idee is dat we op deze manier wensen waar kunnen maken, van klanten en van onszelf.

Beide hebben we een natuurlijke en brede interesse waardoor onze ogen en oren altijd open staan voor nieuwe verhalen en projecten. Als regisseur/producer gaan we allebei gelijk aan de slag om deze plannen te realiseren. Een idee in ons hoofd wordt een tape-on desk aangeleverd tv-programma. Een aanvraag voor een congres wordt een compleet verzorgd event voor 300 gasten. 

vriendenboekje